Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek

Schrijver:
Titel: Hemels handwerkboek
ISBN: 9789021313382
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: Paperback / softback, in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Daar oude patronen weer opgeld doen en deze de speciale belangstelling van de schrijfster hebben, is zij gekomen tot het verzamelen van oude filet- en enkele haakwerkpatronen met voorstellingen van engelen - vandaar de titel. Een duidelijke beschrijving van de techniek, de materialen en een kleine theorie over engelen, worden gevolgd door telpatronen.

Verzendkosten: 5 postzegels

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen.

Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.
Verder lezen

Tineke's boeken

Tineke's boeken uit Spijkenisse

Logo Tineke's boeken

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen. Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek Berk-Mertens, Marie van den - Hemels handwerkboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tineke's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tineke's boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tineke's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tineke's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tineke's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.