Koter, R. de, en M.L. - Binnenvaart, wat vaart waar

Schrijver:
Titel: Binnenvaart, wat vaart waar
ISBN: 9789060130445
Taal: Nederlands
Uitgever: De Alk
Bijzonderheden: 1999, Gebonden, als nieuw
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De gemotoriseerde binnenvaart is nog geen honderd jaar oud en de ontwikkelingen in de diversiteit aan typen schepen zijn des te groter. Naast schepen die werden gebouwd voor de verschillende vaargebieden in Europa en die daarom vaste (sluis)maten hebben, werden er ook schepen voor de grote diversiteit aan ladingsoorten ontwikkeld, bijvoorbeeld voor droge, vloeibare of poedervormige lading. Verder bestaan er vele soorten specifieke schepen.
In 'Binnenvaart, wat vaart waar' kunt u zien en lezen waar de verschillende schepen hun oorsprong hadden en hoe zij zich in de loop van deze eeuw ontwikkelden tot de milieuvriendelijke vervoerders van nu.
Met ruim 175 foto's en korte, heldere teksten geeft dit boek u inzicht in al deze scheepstypen. Ook u kunt na het lezen van dit boek een Spits van een Rijn-Hernekanaalschip onderscheiden.
Na Binnenvaart in Beeld is dit het tweede boek van Marie-Louise en Rob de Koter.
Verder lezen

Hidden Treasures

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken. In Nederlands en Engels. Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koter, R. de, en M.L. - Binnenvaart, wat vaart waar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hidden Treasures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.