Hart, Rob 't ; Sophie van Schouwen (foto's) ; Piet Rogie ; Isabella La

Schrijver:
Titel: Rogie & Company. Modern dance.
Taal: Engels
Uitgever: Rogie & Company, Rotterdam / P-pers Publishers, Rotterdam
Bijzonderheden: Gebonden, 2004, 96 blz. Engelstalig. Met foto's. Gesigneerd door de 3 eerstvermelde schrijvers.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fotoboek, uitgegeven t.g.v. 15 jaar Rogie & Company.

Het Rotterdamse dansgezelschap Rogie & Company bestaat sinds 1989 en heeft sindsdien een bijzondere plek veroverd in het Nederlandse danscircuit. De voorstellingen van choreograaf en artistiek leider Piet Rogie gaan veelal over de mens, het lichaam en daaruit voortvloeiend de relatie tussen man en vrouw. Kenmerkend voor zijn stijl is de natuurlijke manier waarop hij abstracte dans vermengt met menselijke emoties. Dans is voor Rogie in de eerste plaats een expressiemiddel. Een taal om zijn visie op de alledaagse realiteit te verwoorden. Zijn moderne danstaal is divers in alle facetten: helder, expressief en fysiek. Geraffineerd maakt Rogie gebruik van muziek en theatrale beelden. Zowel vorm als inhoud staan hierbij voorop.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.