Dolz, Dora ; Gerdien Verschoor en Kader Abdolah - Dora Dolz

Schrijver:
Titel: Dora Dolz
Taal: Nederlands
Uitgever: Hannema-de Stuers Fundatie, Heino / Wijhe
Bijzonderheden: Gebonden, 2001, 103 blz. Met kleurenfoto's. Deukje in 2 hoekjes van de kaft.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Uitg. t.g.v. de gelijknamige tentoonstelling in kasteel Het Nijenhuis bij Heino en de Bergkerk te Deventer, van 8 december 2001 t/m 10 maart 2002.

Dora Dolz (Barcelona, 1941 - Rotterdam, 1 maart 2008) was een Spaans-Nederlands beeldend kunstenaar, vooral bekend van haar keramieke buitenbeelden in de vorm van stoelen en banken. In 1965 kwam ze naar Nederland. Tussen 1967 en 1971 volgde ze een opleiding aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten, waar ze vanaf de tachtiger jaren zelf docent was. Als kunstenares vervaardigde ze voornamelijk schilderijen, keramiek, glaswerk en tapijten, waaraan ze veelal in zwierige kleuren vorm gaf. Terugkerende thema’s (leidmotieven) hierbij waren geboorte, leven, lijden en dood.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.