Schulman , Martin . [ isbn 9789063780142 ] 1217 - Karmische Ast

Schrijver:
Titel: Karmische Astrologie Deel 1. ( Maansknopen en reincarnatie. ) Na enige inleidingen over Karma en Reïncarnatie geeft Schulman een komplete beschrijving van deze punten in de horoskoop in teken en huis, een hoofdstuk over de aspecten met maansknopen, -
ISBN: 9789063780142
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij . ( De kaft heeft door het licht een lichte verkleuring . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 1217 - 5e dr 1979 - 112 p - 320 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- enige uitvoerige voorbeelden, alsmede een appendix met hun posities van 1850-2000.

VAN MARTIN SCHULMAN ZIJN REEDS VERSCHENEN: KARMISCHE ASTROLOGIE LEVENSVREUGDE EN HET GELUKSPUNT
In dit boek geeft Martin Schulman op zijn bekende onorthodoxe wijze zijn mening over het meest gebruikte, doch meestal onbegrepen element van de horoskoop: het Gelukspunt. Hij verklaart de betekenis van het Gelukspunt in de twaalf tekens en huizen alsmede de duiding van dit punt in de horoscoop van enige bekende figuren.

KARMISCHE ASTROLOGIE RETROGRADE PLANETEN
Volgens Schulman oefenen retrograde planeten een ingrijpende invloed op het bewustzijn uit, die zich voornamelijk innerlijk afspeelt en derhalve niet altijd onmiddellijk waarneembaar is. Volgens Schulman treedt er op het gebied der betreffende retrograde planeet een onontkoombare drang naar introspectie, voorzichtigheid en analyse op, waarvan de verwerking de daarop voorbereide mens tot ontplooiing en groei kan brengen.

KKARMISCHE ASTROLOGI KARMA VAN HEF NU
In 'Karma van het Nu' legt Schulman uit, hoe wij de planetaire energieën kunnen gebruiken om enerzijds niet in het verleden te blijven steken, anderzijds geen irreële verwachtingen over de toekomst te koesteren. Onder 'Nu en Heden' verstaat Schulman het evenwicht tussen 'Toen en Straks'. Hierbij gaat hij van het standpunt uit, dat wanneer de horoscoop goed gelezen wordt, hij als een spiegel van het zelf fungeert, waarin verleden, heden en toekomst samenvallen en er derhalve terecht over 'Karma van het Nu' gesproken kan worden. Een wijs boek voor zowel praktisch als filosofisch ingestelde astrologen.


Deel I in een reeks van vijf. De auteur is een Amerikaanse psychotherapeut, die de astrologie als hulpwetenschap gebruikt bij het behandelen van zijn cliënten, en die voorts van mening is, dat het gedragspatroon en de psyche van de mens mede worden bepaald door wat deze in vroegere levens heeft meegemaakt. Na een korte inleiding behandelt de auteur achtereenvolgens de maansknopen in tekens en in huizen. Achterin is een lijst opgenomen waardoor de lezer kan bepalen in welke tekens de maansknopen in zijn horoscoop staan. Ten aanzien van de huizen is dat iets minder eenvoudig. Het boek beleeft nu opnieuw een herdruk, en dat zal mede te danken zijn aan het feit, dat de lezer, ook al is hij niet in het bezit van zijn horoscoop, toch omschrijvingen kan vinden, waarvan er een op zijn eigen persoonlijkheid slaat.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Alle boeken van DE ESOTERIER Stel een vraag over dit boek aan DE ESOTERIER

Deze boekwinkel staat op een markt in Dordrecht op 01-07-2018

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schulman , Martin . [ isbn 9789063780142 ] 1217 - Karmische Astrologie Deel 1. ( Maansknopen en reincarnatie. ) Na enige inleidingen over Karma en Reïncarnatie geeft Schulman een komplete beschrijving van deze punten in de horoskoop in teken en huis, een hoofdstuk over de aspecten met maansknopen, - Schulman , Martin . [ isbn 9789063780142 ] 1217 - Karmische Astrologie Deel 1. ( Maansknopen en reincarnatie. ) Na enige inleidingen over Karma en Reïncarnatie geeft Schulman een komplete beschrijving van deze punten in de horoskoop in teken en huis, een hoofdstuk over de aspecten met maansknopen, -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.