Veen, Herman van - Alfred Jodocus Kwak - Verboden te lachen + D

Schrijver:
Titel: Alfred Jodocus Kwak - Verboden te lachen + DVD+CD / incl. muzieknotaties
ISBN: 9789056721190
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: Hard kaft. 21x29,5 cm. Nieuwstaat.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alfred Jodocus Kwak leest in de Groot Waterlandse Krant dat er in het Afrikaanse Hotsknotsbotswana een ziekte is ontstaan waardoor je je-weet-wel eraf kan vallen. Schuddebuiken van het lachen is erg gevaarlijk geworden. Daarom wordt in Hotsknotsbotswana lachen officieel verboden. Alfred wil de zieke dieren graag helpen omdat hij het zo erg vindt en ook wel een beetje omdat hij bang is dat die ziekte naar Groot Waterland zou kunnen komen. Daarom bedenkt hij een plannetje zodat iedereen weer kan lachen. Maar dan gaat alles bijna helemaal fout ...
Recensie(s)
Prentvertelling met cd en dvd over de stripfiguur Alfred J. Kwak, bedacht, gespeeld en gezongen door Herman van Veen. Alfred J. Kwak mag niet meer lachen en gaat op reis om geld te zoeken voor een geneesmiddel. Hij ontmoet over de hele wereld vreemde figuren waarmee hij praat en zingt. Het goed verzorgde, stevig uitgevoerde boek heeft een stijve kaft en een overvloed aan grote en kleine, wat karikaturaal getekende kleurenillustraties. Het bevat de tekst van het verhaal, van liedjes zonder en liedjes met begeleidende accoorden en melodie. De dvd bevat het volledige theateroptreden (71 min.) van Herman van Veen in de Leidse Schouwburg, dec. 2002 waarin hij, bijgestaan door o.a. Lilja Hermannsdottir, een verhaal vertelt over Alfred J. Kwak. De cd bevat eveneens de life-registratie. De tekst op de cd wijkt af van het verhaal in het boek en is nogal chaotisch en ingewikkeld. De cd bevat naast de tekst vakkundig gezongen, goed in het gehoor liggende liedjes met begeleiding. Zoekt men vrolijke liedjes om met de basisschoolkinderen te zingen dan zijn boek en cd goed bruikbaar. Als uitgangspunt voor een schoolmusical ook te gebruiken, mits enige verhelderende tekst wordt toegevoegd. Vanaf ca. 9 jaar.
Verder lezen

Elfjetwaalfje

Elfjetwaalfje uit Krimpen a/d IJssel

Logo Elfjetwaalfje

 

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veen, Herman van - Alfred Jodocus Kwak - Verboden te lachen + DVD+CD  / incl. muzieknotaties Veen, Herman van - Alfred Jodocus Kwak - Verboden te lachen + DVD+CD  / incl. muzieknotaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Elfjetwaalfje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Elfjetwaalfje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Elfjetwaalfje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Elfjetwaalfje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Elfjetwaalfje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.