Austen, Jane - Emma (Ex.4)

Schrijver:
Titel: Emma (Ex.4)
ISBN: 9789020452822
Uitgever: Veen - Utrecht / Antwerpen
Bijzonderheden: 1982, 460 pp paperback (rug iets scheef, leesstrepen op de rug, naam voorin, verder goed) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jane Austen - Emma (Ex.4)
(Veen - Utrecht / Antwerpen)
ISBN 9020452827
uitgave uit 1982
460 pp paperback
(rug iets scheef, leesstrepen op de rug, naam voorin, verder goed)
Staat van het boek: 7.0

Beschrijving van leven en karakter van een jong, intelligent en zelfbewust meisje uit de gegoede middenstand in Engeland omstreeks 1800.
Recensie(s)

De mooie, rijke Emma is aan het begin van de 19e eeuw de enige en erg verwende dochter van de weduwnaar Woodhouse. Ze heeft alles mee, maar is erg zelfingenomen en probeert mensen op een heel vervelende manier te manipuleren zodat ze doen wat zij wil. Vooral met haar protegee, Harriet Smith, die weinig geld heeft en min of meer aan Emma is ovegeleverd, speelt ze. Na een aantal zeer pijnlijke gebeurtenissen, als gevolg van de weinig gelukkige bemoeienissen van Emma, komt ze tot zelfinzicht en vindt ze het geluk bij de man die ze eerder finaal over het hoofd had gezien. Dit is een van de beste romans van de belangrijke Britse schrijfster (1775-1817). Het is een nog steeds uiterst aansprekende en actuele roman, waarin met veel psychologisch inzicht, veel subtiele humor en ironie een raak en menselijk beeld wordt gegeven van de ontwikkeling die de hoofdpersoon moet doormaken voordat zij geluk vindt. Deze recente vertaling (uit 1996) is met zorg gemaaakt en doet recht aan de subtiliteit van het origineel.

Prijs €4,50 excl verzendkosten
(verzendkosten €4,15)
BIJ BESTEDING VANAF €20,- GRATIS VERZENDING ! !
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

GRATIS VERZENDING VANAF 20,- aan bestedingen!!

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Austen, Jane - Emma (Ex.4) Austen, Jane - Emma (Ex.4) Austen, Jane - Emma (Ex.4)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.