Hamann, Christof - Bevroren meer

Schrijver:
Titel: Bevroren meer
ISBN: 9789029074100
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: Nieuwstaat! Paperback, 2003, 191 pp. Uit het Duits vertaald door Peter Kaaij. Bekroond met de Debuutprijs van het Buddenbrookhaus.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Maar eenmaal per eeuw vriest de Bodensee dicht tot één grote ijsvlakte. De omwonenden gebruiken daarvoor het woord 'seegfrörne', het bevroren meer. Wanneer een schrijver in een Duits oeverplaatsje archiefonderzoek doet voor een boek over het meer, stuit hij op een mysterieus drama dat zich tijdens de laatste seegfrörne afspeelde: in 1963 is er een jongen het ijs opgegaan en nooit meer teruggekomen. Wat is er met hem gebeurd? Is hij op een losgeslagen schots weggedreven en verdronken, heeft hij zelfmoord gepleegd of heeft hij het kruiende ijs gebruikt om heimelijk weg te komen uit het dorp? Tegen de achtergrond van plaatselijke mythen ('De rit over de Bodensee') komt de chroniqueur tot het vermoeden dat er iets voor hem verborgen wordt gehouden.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie tweedehands boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw bestelling als cadeau te verzenden. In Maastricht en omgeving is de bezorging gratis. *** http://feestboek.boekwinkeltjes.nl *** Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamann, Christof - Bevroren meer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.