Klein, Stefan - Puur toeval / Hoe je het lot naar ja hand kunt

Schrijver:
Titel: Puur toeval / Hoe je het lot naar ja hand kunt zetten
ISBN: 9789026318986
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: 2005 1e druk / paperback / 380 pag. / in goede staat
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Puur toeval legt Stefan Klein uit wat toeval precies is, en waarom wij zo veel moeite met het fenomeen hebben. Dit boek laat zien hoe we toeval voor ons kunne laten werken.
Recensie(s)

In het dagelijks leven wordt je veelal blootgesteld aan toeval, of je het wilt of niet. Stefan Klein heeft in zijn boek getracht dit fenomeen vanuit een wetenschappelijke invalshoek te benaderen. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden maakt de auteur duidelijk dat je toeval zelfs voor je kunt laten werken. Iedereen heeft wel eens een deja vu gehad of wel eens iets meegemaakt dat achteraf gezien wel bijzonder toevallig bleek te zijn. Bijvoorbeeld een keer meedoen met een loterij en dan meteen een prijs winnen (beginnersgeluk?). Waarom hebben wij zoveel moeite met dit fenomeen? Wat wij niet kunnen beheersen, boezemt ons dikwijls angst in. Dit boek laat zien dat onze angst vaak ongegrond is en dat we juist blij mogen zijn dat toeval bestaat en dat we daaruit af en toe ons voordeel kunnen halen. Dit gemakkelijk toegankelijke boek is uitermate geschikt voor psychologiestudenten of een ieder die zich wil verdiepen in toevalstheorie. Van de Duitse auteur verscheen eerder in het Nederlands 'De geluksformule' (2003)*.

Brievenbuspost
Verder lezen

Koos Tak uit Zevenaar

Logo Koos Tak

Veel literatuur, filosofie, kunst en wetenschap voor den mensch.
VERBA VOLENT, SCRIPTA MANENT (woorden vervliegen, het geschreven woord blijft)
Posttarieven 2018:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
van 100 tot 350 gram: € 3,32 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,15
Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo)
Verzendkosten BELGIË:
van 100 tot 350 gram: € 8,40 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klein, Stefan - Puur toeval / Hoe je het lot naar ja hand kunt zetten Klein, Stefan - Puur toeval / Hoe je het lot naar ja hand kunt zetten Klein, Stefan - Puur toeval / Hoe je het lot naar ja hand kunt zetten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Koos Tak
  • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Koos Tak kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.