Isozaki, Arata - Arata Isozaki 1960/1990 Architecture (SIGNED).

Schrijver:
Titel: Arata Isozaki 1960/1990 Architecture (SIGNED).
ISBN: 4990017374
Uitgever:
Bijzonderheden: 1991 269 pp. Oorspronkelijk omslag. Met illustraties in kleur en z/w.Paperback, Published on the occasion of the tour of the exhibition 'Arata Isozaki: Architecture 1960/1990'. Published by the Executive Committee. Richly illustrated in b/w and colo
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Signed by Isozaki and dedicated to Rem Koolhaas, who signed the book also and passed it on to a Japanese colleague at OMA. Goed exemplaar. Good copy. Cover slightly faded.

Raster uit Rotterdam

Het antiquariaat is geopend op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Raster

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Raster
  • Na uw bestelling ontvangen u en Raster een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Raster vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Raster kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.