Troost, Philip - Als handen van de pottenbakker. Pastoraat en i

Schrijver:
Titel: Als handen van de pottenbakker. Pastoraat en identiteitsvorming
ISBN: 9789055604258
Taal: Nederlands
Uitgever: Vuurbaak B.V., Uitgeverij de 2009 9055604259 9789055604258
Bijzonderheden: paperback 186pp. zeer goed
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Gereformeerd Studentenpastoraat te Zwolle (GSZ) bestaat tien jaar. Ter gelegenheid daarvan verscheen deze bundel, met een hoofdartikel (onder de titel van dit boek) van de hand van drs. Troost, die in 1999 aantrad als eerste studentenpastor van het GSZ. In zijn uitvoerige bijdrage pleit hij voor een duidelijke, praktische integratie van het pastoraat en de hulpverlening. Wie ben je in Christus, en wat betekent dat in en voor het psychosociale gebeuren van de student, is de kern van het pastoraat. Acht andere auteurs gaan vanuit de eigen discipline (orthopedagogiek, (klinische) psychologie, onderwijsontwikkeling in lerarenopleiding en trainingen, en het studentenpastoraat enzovoort) diep in op het gestelde in het betoog van Troost. Een boeiende en veelzijdige bundel, leerzaam en verrijkend voor elke vorm van pastoraat. Met voetnoten en literatuuropgaven per artikel.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Troost, Philip - Als handen van de pottenbakker. Pastoraat en identiteitsvorming

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.