Molen, van der H.T - AAN VERLEGENHEID VALT IETS TE DOEN Een cu

Schrijver:
Titel: AAN VERLEGENHEID VALT IETS TE DOEN Een cursus in plaats van therapie
ISBN: 9789060018712
Uitgever: Van Loghum Slaterus 1985 9060018710 9789060018712
Bijzonderheden: paperback 171pp. als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het 1e deel wordt een uiteenzetting gegeven over de theoretische achtergronden van een kursusprogramma voor verlegen mensen. Hierin wordt beschreven hoe men hulpverlening als vorm van onderwijs kan zien; wat verlegenheid is, hoeveel het voorkomt, waar en in welke situaties men er vooral last van heeft en de doelstelling van de kursus. Deel 2 geeft in ruim 100 pp. alle aspekten van de kursus weer, zoals de introduktie, de informatie aan de kursist, doel en inhoud, en het draaiboek van alle 13 bijeenkomsten. Het boek is vooral geschreven voor trainers in sociale vaardigheden. Voor deze doelgroep is het zeer geschikt vanwege o.a. de uitgebreide beschrijvingen. Het trainingsprogramma is in theorie en praktijk ontwikkeld aan het Instituut voor Persoonlijkheidspsychologie van de RU te Groningen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Molen, van der H.T - AAN VERLEGENHEID VALT IETS TE DOEN  Een cursus in plaats van therapie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.