Wild, Ruud de - Every Poet is a Thief

Schrijver:
Titel: Every Poet is a Thief
ISBN: 9789057591372
Taal: Nederlands
Uitgever: Scale to fit
Bijzonderheden: 2006, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Behalve als dj en presentator is Ruud de Wild (1969) succesvol als beeldend kunstenaar. Onder steeds meer belangstelling exposeert hij zijn kleurrijke, imponerende schilderijen. In Every Poet is a Thief schetst hij aan de hand van twee√ęnvijftig werken een zelfportret. In de gelaagdheid van de schilderijen zitten fascinerende muzikale verhalen en persoonlijke geschiedenissen verborgen: welke nummers en muzikanten inspireren hem in zijn leven en in zijn kunst? Hoe beleeft hij zijn bestaan als dj? Maar ook: hoe ervaart hij zijn vaderschap? Onvermijdelijk komt ook 6 mei 2002 ter sprake, de dag dat Pim Fortuyn te gast was in zijn radio-uitzending en vervolgens voor zijn ogen werd vermoord.
'Op televisie kun je veel verbloemen. Op de radio al minder. Daar put je meer uit je eigen leven. Maar op een doek ben je helemaal naakt. Met halve verhalen kom je niet weg. Hier zie je dus voor de volle honderd procent hoe ik over de liefde denk.' Ruud de Wild over zijn werk Me, You
Verder lezen

Ann d'er Winkel

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €3.99, België: thuisbezorgd: € 4.99. Vanaf 40.- worden bestellingen in de Benelux gratis verzonden. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wild, Ruud de - Every Poet is a Thief