Bhagwan Shree Rajneesh . ( OSHO ) [ isbn 9789062716142 ] 1417

Schrijver:
Titel: Het Mosterdzaad . Tweede Reeks . p( Toespraken Naar Gezegden van Jezus Uit het Thomas Evangelie 12 t/m 21 . ) Dit boek bevat een tweede reeks toespraken van Bhagwan Shree Rajneesh naar aanleiding van de elf gezegden van Jezus, -
ISBN: 9789062716142
Taal: Nederlands
Uitgever: Mirananda .
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 1417 - 1e dr 1979 - 279 p - 400 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- terug te vinden in het Thomas-evangelie.

Bhagwan's werkwijze is vernieuwend, maar zelf vindt hij dat er niets toegevoegd hoeft te worden aan wat meesters uit het verleden als Jezus, Boeddha, Lao-Tse, Kabir, Mirarepa en Mohammed hebben gezegd. Hij brengt dat weer tot leven en zet het met een formidabele geestkracht en geestigheid in de twintigste eeuw en dat op zo'n manier dat een intelligent kind van twaalf jaar het nog kan volgen.


Bundeling van een tiental toespraken van de Indiase leraar Rajneesh tot volgelingen in zijn ashram te Poona (India) in 1974. Elk der inleidingen heeft als uitgangspunt een passage uit het (apocriefe) Thomas-evangelie, zoals dat ook het geval was bij de toespraken die reeds eerder onder dezelfde titel gepubliceerd zijn (a.i. 79-15-117-5). De inleidingen geven een zodanige uitleg aan de evangelie-teksten dat ze passen in de mens- en wereldbeschouwing die Bhagwan verkondigt. Het zijn echter geen theologische verhandelingen, maar veeleer ook voor de westerse mens acceptabele levenslessen in een levendige, gemakkelijk leesbare tekst. Een van de betere boeken uit het omvangrijke oeuvre van deze opvallende persoonlijkheid.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bhagwan  Shree  Rajneesh . ( OSHO ) [ isbn 9789062716142 ] 1417 - Het Mosterdzaad . Tweede Reeks . p( Toespraken Naar Gezegden van Jezus Uit het Thomas Evangelie 12 t/m 21 . ) Dit boek bevat een tweede reeks toespraken van Bhagwan Shree Rajneesh naar aanleiding van de elf gezegden van Jezus,  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.