NOSKE, W. Chr. - Vijanden van den tuinbouw en hunne bestrijding

Schrijver:
Titel: Vijanden van den tuinbouw en hunne bestrijdingsmiddelen. Handboek voor tuinlieden en liefhebbers (2 dln in 1 bnd). Met 173 teekeningen en photographische opnamen en 20 gekleurde afbeeldingen, naar de natuur geteekend door den schrijver
Taal: Nederlands
Uitgever: H. J. W. Becht, Amsterdam
Bijzonderheden: Zonder jaar (1898-1900), 270:280pp. Geïllustreerd. Gemarmerde snedes. Linnen band licht sleets (zie foto). Waar het 2e deel begint, bevindt zich geen titelblad (weet ook niet of dat er oorspronkelijk behoort te zijn). Verder in goede staat.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

FolioBooks uit Kleve (D)

Logo FolioBooks

WIJ HANTEREN DE TARIEVEN VAN DE NEDERLANDSE POST!!! EN VERZENDEN MINSTENS 2X PER WEEK VANUIT NEDERLAND. Brievenbuspost 3,90 - Pakketpost (tot 10 kg) DHL bezorging aan huis 5,00 euro Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven. Wilt u met PayPal betalen? Laat het dan even weten. Alle gegevens die FolioBooks door uw bestelling - correspondentie - betaling verkrijgt , zullen vertrouwelijk behandeld - bewaard worden en niet gedeeld worden met derden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

NOSKE, W. Chr. - Vijanden van den tuinbouw en hunne bestrijdingsmiddelen. Handboek voor tuinlieden en liefhebbers (2 dln in 1 bnd). Met 173 teekeningen en photographische opnamen en 20 gekleurde afbeeldingen, naar de natuur geteekend door den schrijver

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij FolioBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met FolioBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en FolioBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van FolioBooks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • FolioBooks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.