Bright, Michael en David Attenborough (voorw.) - Afrika. Oog in

Schrijver:
Titel: Afrika. Oog in oog met het onbekende.
ISBN: 9789052109077
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Natuur, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2013, 334 blz. Met kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als aanvulling op het veelbekeken door de EO uitgezonden BBC-serie Africa verscheen dit boek over het gedrag en de habitats van dieren in vijf deelgebieden in Afrika, te weten Savanne, Kongo, Kaap en Sahara. Het televisieteam zocht vier jaar lang naar nieuwe verhalen over bekende en onbekende dieren en hun overlevingsdrang in extreme omstandigheden. Na een inleiding door de wereldberoemde natuurkenner David Attenborough volgen vijf hoofdstukken, waarin natuurverschijnselen op verhalende wijze worden beschreven. Met kleine, maar overzichtelijke kaartjes en spreads (́Oog in oog) voor speciale onderwerpen. Foto's van uitzonderlijke kwaliteit begeleiden de tekst en verlenen het boek een documentair karakter. Het zesde hoofdstuk behandelt het onderzoek naar en de toekomst van de Afrikaanse natuur. Het zevende hoofdstuk toont een inkijkje in de productie van de televisiedocumentaire. Met register en een overzicht van de mooiste plekken voor reizigers. Pictogrammen verwijzen naar de speciale app met bewegende beelden.

Gewicht 1810 gram.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bright, Michael en David Attenborough (voorw.) - Afrika. Oog in oog met het onbekende.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.