An Pierle - Bell (incl. 7 vinyl record)

Schrijver:
Titel: Bell (incl. 7 vinyl record)
Uitgever: be-, MediuMER , 2013
Bijzonderheden: Paperback, 300x300mm, 20p, throughout colour illustrations, Dutch (NL) edition ISBN 9789491775154.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Begin 2012 besliste het college van schepenen en burgemeester om An Pierle aan te stellen als stadscomponist voor de periode 2012- 2013. An Pierle (1974) is een Gentse muzikante die in 1996 haar bekendheid verwierf in Vlaanderen door haar deelname aan Humo's Rock Rally, in een frappante verschijning op een zitbal aan de piano. Met een jeugdig enthousiasme omarmde An Pierle de verschillende muzikale en andere samenwerkingsverbanden in het kader van haar stadscomponistenschap.. Ze bespeelde de prachtige Gentse kerkorgels en de beiaard, ze opende de stadshal in gezelschap van haar Gentse collega muzikanten met o.a.. Helmut Lotti, Sarah Ferri, Stef Heeren,. Ze inspireerde studenten grafisch ontwerp en videokunst en liet de studenten compositie van het conservatorium aan het werk met haar muziek met als eindresultaat een concert in de Opera in het najaar van 2013. "Als stadscomponist kan ik op plekken komen, waar ik anders nooit toegang tot zou krijgen. Dat is fantastisch. Ik wil de stad gebruiken en ik wil ook dat de stad mij gebruikt."
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

An Pierle - Bell (incl. 7 vinyl record)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.