Deweerdt, Herwig ; Pieter-Jan De Pue ; Petra Gunst e.a. - Weste

Schrijver:
Titel: Westerschelde. Droom van een stroom. Herinneringen aan Thijs Kramer.
ISBN: 9789081781107
Taal: Nederlands
Uitgever: Droom van een Stroom
Bijzonderheden: Gebonden, 2011, 189 blz. Met foto's en een kaart. Enkele lichte vlekjes op de zijsnede.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit kijk- en leesboek is een hommage aan Thijs Kramer (1955-2006), de Zeeuwse milieuactivist die later een bestuursloopbaan uitbouwde en zo vanuit verschillende invalshoeken verbonden is geweest met de Westerschelde. Het boek is opgebouwd uit drie delen. In een eerste deel staat Kramer zelf centraal. Deweerdt, oud-gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen en goede vriend van Kramer, geeft een beknopt overzicht van diens leven: zijn opleiding en familie, zijn activiteiten voor natuurvereniging Het Duumpje etc. De tekst wordt bijgestaan door gedichten, citaten en veel foto's, zowel in kleur als zwart-wit, die vaak gespreid zijn over twee volledige pagina's. Het tweede deel bestaat uitsluitend uit foto's die thematisch gelinkt zijn aan de rivier. Fotograaf Pieter-Jan De Pue tekent voor enkele mooie beelden. Het derde deel somt een reeks feiten over de Westerschelde op. Aan bod komen de (turbulente) geschiedenis en hoe verschillende conflicten evolueerden, zoals de uitdiepingen, de ontpolderingen etc.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deweerdt, Herwig ; Pieter-Jan De Pue ; Petra Gunst e.a. - Westerschelde. Droom van een stroom. Herinneringen aan Thijs Kramer.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.