King, Stephen - 22-11-1963

Schrijver:
Titel: 22-11-1963
ISBN: 9789024542192
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: 2011, 864pp, Paperback / softback, prima staat 1 x gelezen
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
22-11-1963, de dag dat John F. Kennedy werd vermoord en de wereld voorgoed veranderde... Wat als die fatale dag voorkomen had kunnen worden?

Jake Epping ontdekt een poort in de tijd en reist naar 1958. Lukt het hem de aanslag op John F. Kennedy te verijdelen? En tegen welke prijs? Jake merkt dat het verleden weerbarstig is en zich niet graag laat veranderen, en dat de gevolgen van zijn handelingen onomkeerbaar zijn.
Verder lezen

BoekstaPel uit Leidschendam

Logo BoekstaPel

Neem gerust contact op indien u een titel niet kunt vinden in BoekstaPel. Vooral op het gebied van SF staat er nog heel wat in de kast!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

King, Stephen - 22-11-1963

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekstaPel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekstaPel
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekstaPel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekstaPel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekstaPel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.