David Morrell - Dubbele obsessie

Schrijver:
Titel: Dubbele obsessie
ISBN: 9789024505852
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 2003, 398pp, Paperback / softback Conditie zgan
Prijs: € 3,45
Verzendkosten: € 4,30 (binnen Nederland)
Meer info:
Een Amerikaanse fotograaf die wordt opgejaagd door een Servische bevelhebber wiens oorlogsdaden hij met zijn camera heeft vastgelegd, weet ten slotte aan diens wraakacties een einde te maken door hem te doden. Als reactie op deze gebeurtenissen onderneemt hij een speurtocht naar een beeldschone vrouw die hem te gronde wil richten. Aan deze obsessie komt pas een einde als hij de bittere waarheid omtrent haar ontdekt. Een bijzonder spannende, met vaart geschreven thriller, waarin de auteur de diverse verhaallijnen kundig aan elkaar weet te knopen en de angst van zijn hoofdpersoon goed voelbaar maakt. Een uitstekend plot en sterke finale staan borg voor enkele uurtjes leesplezier.
Verder lezen

ans 2e hands shop

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND Verzendkosten: tot 100 gram 2,65 tot 350 gram 3,50 tot 2 kg 3,90 Pakketten kunnen al vanaf 4,30 worden verzonden door UPS VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave De meeste van mijn 1563 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw). 9 december 2018

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

David Morrell - Dubbele obsessie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.