Bijlo, Vincent - Achttienhoog

Schrijver:
Titel: Achttienhoog
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij de Arbeiderspers Amsterdam-Antwerpen
Bijzonderheden: 2001, paperback, slechts éénmaal gelezen, géén leesvouwen, in prima staat, 156 blz.
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Formaat: 20x12,5x1,5 cm. Staand op zijn balkon, achttienhoog op de naargeestige studentenflat aan de Top Naefflaan, het stadsgewoel van Utrecht ver onder hem, droomt Otto Iking van een grootse carrière als literair journalist. Het is een droom die van korte duur zal zijn, maar wel een gelukkige. Otto heeft in 'Achttienhoog' de betuttelende en beschermde omgeving van 'Het instituut' verlaten en stort zich vol overgave in het turbulente studentenleven. Een wereld vol chaos en rumoer, die zowel in intellectueel als erotisch opzicht zinnenprikkelend blijkt te zijn. Hier gaat het om 'overleven', niet zeiken maar doen . Een devies dat de blinde Otto tot zijn lijfspreuk maakt, waarbij zijn gevoel voor humor een belangrijk wapen is in die strijd. 'Achttienhoog' beschrijft de introductie van eerstejaarsstudent Nederlands Otto Iking. Op komische, maar ook ontroerende wijze dompelt Vincent Bijlo zijn alter ego Otto diep onder in de troebele studentenwereld. Herkenbare vermakelijke situaties afgewisseld met triest stemmende gebeurtenissen worden met een verrassend scherp gevoel voor humor neergezet.
Verder lezen

De Boekenetalage

De Boekenetalage uit Apeldoorn

Logo De Boekenetalage

Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,00 binnen Nederland. Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen. Soms komen onze mailberichten in uw spambox terecht.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bijlo, Vincent - Achttienhoog

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenetalage

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenetalage
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenetalage een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenetalage vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenetalage kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.