Jongh, Jan de - Godspraak is beeldspraak, over de betekenis van

Schrijver:
Titel: Godspraak is beeldspraak, over de betekenis van religieuze verbeelding
Taal: Nederlands
Uitgever: Meinema
Bijzonderheden: 2006, 96 pagina's, paperback, als nieuw
Prijs: € 3,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek staan de betekenis en de kracht van religieuze beeldspraak, rituelen, metaforen en symbolen centraal. Het is geschreven met het oog op wat de schrijver 'bijna daklozen' noemt, geloofszoekers op of over de rand van de taal, de voorstellingswereld en de vormen in hun kerk. Maar ze komen er ook niet van los. Ze verkeren religieus tussen vervreemding en verlangen. Enkele decennia geleden was er veel te doen rond de 'dood van God'. De geloofscrisis van nu gaat dieper. De vraag is nu: slaan ons geloof en onze religieuze verbeelding nog wel ergens op? Oftewel: is er 'god'? De vraag is of we dat kunnen weten. Of het belangrijk is daarover negatief of positief zekerheid te hebben. Waar komt onze religieuze verbeelding vandaan?
Verder lezen

Kruvee uit Amersfoort

Logo Kruvee

Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jongh, Jan de - Godspraak is beeldspraak, over de betekenis van religieuze verbeelding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kruvee

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kruvee
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kruvee een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kruvee vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kruvee kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.