Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgeb

Schrijver:
Titel: KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie
Taal: Nederlands
Uitgever: Eben boomkwekers 2002 paperback 224 pp
Bijzonderheden: GÉÉN VERZENDKOSTEN Perfect exemplaar Nieuwstaat, zie meer info en de foto's
Prijs: € 9,80 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info: Gratis verzenden

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie Bos Theresia - KLEUR GROEN een naslagwerk voor bewust kleurgebruik van de dendrologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Archief-Opruiming

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met Archief-Opruiming
 • Na uw bestelling ontvangen u en Archief-Opruiming een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Archief-Opruiming vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • Archief-Opruiming kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.