Bowman, M - AAA Men & Legends: Boeing B-17 Flying Fortresses of

Schrijver:
Titel: AAA Men & Legends: Boeing B-17 Flying Fortresses of the Eight Airforce.
Taal: Engels
Uitgever: Delprado - Osprey
Bijzonderheden: softcover, 64 pag wv 12 met platen in kleur
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- De Boeing B-17 was samen de B-24 Liberator de standaard zware 4-motorige bommenwerper van de Amerikaanse luchtmacht tijdens WO2 in Europa.
- Vanaf 1942 deden deze toestellen vanuit Engeland en Italie grootschalige aanvallen bij daglicht op belangrijke doelen als fabrieken en infrastructuur in Duitsland . Bij deze aanvallen gingen vele toestellen verloren, ondanks hun zware defensieve bewapening.
-De Amerikaanse Eight Airforce in Engeland bestond uit 27 zg.Bomb Groups (BG), die elk weer bestonden uit 4 Bomber Squadrons (BS) van 12 toestellen elk. De eerste 15 Bomb Groups worden in dit boekwerkje behandeld.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bowman, M - AAA Men & Legends: Boeing B-17 Flying Fortresses of the Eight Airforce.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.