Berg, Michael - Een echte vrouw

Schrijver:
Titel: Een echte vrouw
ISBN: 9789044337655
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2010, 381 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Michael Berg - Een echte vrouw
(The House of Books)
ISBN 9789044337655
uitgave uit 2010
381 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.5

De krochten van het verleden

Een mistige avond in een voorstadje van Limoges. Tijdens het uitlaten van zijn hond wordt Christophe Bourdes, baas van Radio Limousin Populaire, doodgereden. De politie gaat uit van een ongeluk en zoekt de voortvluchtige bestuurder. Chantal Zwart, een eenendertigjarige journaliste, heeft haar twijfels en start haar eigen onderzoek. Wanneer ze in het verleden van haar chef duikt, stuit ze op een ander onopgehelderd sterfgeval. De speurtocht van Chantal leidt naar een streng katholiek jongensinternaat waar destijds een medescholier van Christophe onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen
Recensie(s)
Chantal Zwart werkt als journaliste bij het regionale radiostation Radio Limousin Populaire in Frankrijk. Op een avond wordt bij het uitlaten van zijn hond haar baas, Christophe Bourdes, doodgereden. Een verkeersongeluk luidt de versie van de politie, die op zoek gaat naar de doorgereden chauffeur. Maar Chantal heeft haar twijfels en gaat zelf op onderzoek uit. Zij ontdekt dat enkele weken voor Bourdes' dood een vroegere medescholier van hem op onopgehelderde wijze om het leven is gekomen. Beide mannen zaten destijds op een streng katholiek jongensinternaat waar een leerling op mysterieuze wijze is verdwenen. En er zijn meer overeenkomsten: beide mannen hadden financiele problemen. Derde misdaadroman (na 'Twee zomers' en 'Blind vertrouwen') met Chantal Zwart in de hoofdrol. Vlot leesbare, onderhoudende en sfeervolle thriller. De Nederlandse auteur (1956) woont in Frankrijk en werkte zelf bij de radio. Zijn eerdere thrillers werden goed ontvangen.

Prijs €3,- excl verzendkosten
(verzendkosten €4,15)
BIJ BESTEDING VANAF €20,- GRATIS VERZENDIN
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

De verzendkosten bedragen €3,32 (beneden de 350 gram), €4,15 (boven de 350 gram of €6,95 (pakketpost)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Michael - Een echte vrouw Berg, Michael - Een echte vrouw Berg, Michael - Een echte vrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.