Montale, Eugenio - Collected Poems 1920 - 1954 (bilingual editi

Schrijver:
Titel: Collected Poems 1920 - 1954 (bilingual edition)
ISBN: 9780374125547
Taal: Meertalig
Uitgever: Farrar Straus Giroux
Bijzonderheden: Gebonden hardcover met omslag, prima staat, 1999, 625 pp.
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Boek vrijwel nieuwstaat met scheurtje in omslag (achterzijde onder). Tweetalige uitgave met Italiaanse tekst op linkerpagina en de Engelse vertaling op de rechterpagina. Vertaling: Jonathan Galassi, die ook voor een chronologie van Montale's leven en werken zorgde en voor zeer uitgebreide 'notes' bij de gedichten.
Verder lezen

Lakeway Books uit Bennebroek

Logo Lakeway Books

Lakeway Books heeft een uitgelezen collectie, met de nadruk op Nederlandse, Engelse en Duitse literatuur. Daarnaast: veel kunst en muziek, geschiedenis en politiek, theologie, landeninformatie. Verzendkosten Nederland briefpost € 3,25, ongeacht het gewicht van het boek. De verzendkosten van pakketpost bedragen € 5,00. Verzending naar België: € 6,25. Bij aankoop van 3 titels wordt de goedkoopste titel niet in rekening gebracht!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Montale, Eugenio - Collected Poems 1920 - 1954 (bilingual edition) Montale, Eugenio - Collected Poems 1920 - 1954 (bilingual edition)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lakeway Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lakeway Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lakeway Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lakeway Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lakeway Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.