Emants, Marcellus - Een nagelaten bekentenis

Schrijver:
Titel: Een nagelaten bekentenis
ISBN: 9789035114654
Uitgever: Bert Bakker / Prometheus
Bijzonderheden: Amsterdam, Bert Bakker / Prometheus. 1994. Gebonden met stofomslag.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
l Toen 'Een nagelaten bekentenis' in 1894 verscheen waren er wel wat enthousiaste critici, maar waren er weinig kopers voor deze roman. In de loop van de jaren, en vooral na de Tweede Wereldoorlog, heeft het boek zich ontpopt als een van de weinige echt klassieke romans uit de Nederlandse letterkunde. In het boek analyseert de 'dégéneré' Willem Termeer hoe hij ertoe gekomen is zijn vrouw te vermoorden. Emants' psychologisch inzicht en zijn kale, maar effectieve stijl maken dat dit werk steeds weer nieuwe lezers weet te overtuigen. Deze editie bevat een informatief nawoord van Emants-kenner Nop Maas. 211 p. Mooi.
Verder lezen

Grimbergen Boeken uit Lisse

Logo Grimbergen Boeken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Grimbergen Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Grimbergen Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Grimbergen Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Grimbergen Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Grimbergen Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.