Pere Gimferre ( - Tapies and the Catalan spirit

Schrijver:
Titel: Tapies and the Catalan spirit
ISBN: 9788434304734
Taal: Engels
Uitgever: Editione Editione Poligrafa, 1986, gebonden in linnen met stofomslag, 28 x 27 cm. 382 blz. 374 afbeeldingen waarvan 145 in kleur.
Bijzonderheden: mooi exemplaar,
Prijs: € 34,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Ellis uit Aalten

Brievenbuspakket postNL met tracktrace 2.95. Pakketpost standaard PostNL 6.95. Voor Belgie verzenden met DPD Brievenbuspakket 6.50 Pakket van 0 tot 10 kilo afhalen op servicepoint 9.50 Thuis bezorgd 11.75 Uw boeken worden snel en zorgvuldig verstuurd. Geen verpakkingskosten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ellis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ellis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ellis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ellis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ellis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.