Blankemeijer e.a. - Beweeglijk blijven met HRM

Schrijver:
Titel: Beweeglijk blijven met HRM
ISBN: 7989078263081
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Vliet
Bijzonderheden: 2012, 167pp, paperback, z.g.a.n.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontwikkelingen als langer doorwerken, de teloorgang van de baanzekerheid, nieuwe arbeidsverhoudingen, dreigende tekorten op de arbeidsmarkt en hernieuwde aandacht voor de mens in organisaties vragen de hoogste inzet van HR-specialisten.
De vraag is of HR-strategen, beleidsmakers en overige HR-professionals deze uitdaging aankunnen. Er bestaat twijfel over het strategisch belang van HRM en de maatschappelijke effecten. Sommigen vragen zich zelfs af of de HR-functie nog wel nodig is, nu steeds meer taken worden overgenomen door het lijnmanagement, eHRM en Shared Service Centers.
Een goed moment om stil te staan bij wat zich de laatste jaren heeft afgespeeld in en rond het vakgebied en wat het heeft opgeleverd. Eén ding is zeker: de ontwikkelingen doen een groot beroep op eenieders veerkracht en beweeglijkheid, in organisaties, op de arbeidsmarkt, in de arbeidsverhoudingen en vooral ook van de HR-professie.
Een keur van HR-experts en wetenschappers geeft in deze bundel een overzicht van de belangrijkste recente ontwikkelingen in HRM. Ze presenteren een dans (dialoog), zien kansen voor een sprong (strategisch momentum), maar ook een soms pijnlijke spagaat (rolverwarring en tegengestelde belangen) die alle bijdragen aan de beweeglijkheid. Zo kan de agenda worden opgesteld voor de toekomst van HR.

De opbrengst gaat naar goede doelen; zie de website van Books 4 Life Eindhoven
Verder lezen

books4life 040 uit Eindhoven

Logo books4life 040

De opbrengst gaat naar goede doelen; zie de website van Books 4 Life Eindhoven.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blankemeijer e.a. - Beweeglijk blijven met HRM

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij books4life 040

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met books4life 040
  • Na uw bestelling ontvangen u en books4life 040 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van books4life 040 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • books4life 040 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.