Kerner, D. Kerner, I. - De taal van de plant wat planten v

Schrijver:
Titel: De taal van de plant wat planten voelen en hoe ze met ons communiceren
ISBN: 9789020280395
Taal: Nederlands
Uitgever: Deventer, Ankh-Hermes, 1993 9789020280395
Bijzonderheden: paperback 179pp als nieuw
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dieren en ook planten kunnen voelen en op eenvoudige manier waarnemen. Dat er met dieren communicatie mogelijk is, is wel bekend, maar dat dit met bomen en planten mogelijk is, is minder bekend. De auteurs (journalisten) hebben mensen geïnterviewd die op de een of andere manier met planten communiceren. Sommigen hebben elektroden in een boom geplaatst en deze gekoppeld aan een computer, die signalen opvangt. Anderen hebben ontdekt dat een plant reageert op blad dat beschadigd wordt. Ook worden proeven beschreven van verandering d.m.v. zaad dat korte tijd in een elektrostatisch veld verblijft met als gevolg dat de 'oerplant' van de betreffende soort terugkomt bij de groei. Kortom een boek vol interessante en bijna ongeloofwaardige resultaten van onderzoekingen, die ons wel aan het denken zetten en de natuur van een andere kant laten zien. Het boek is samengesteld uit interviews die zeer boeiend zijn beschreven, zonder foto's of tekeningen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kerner, D.   Kerner, I. - De taal van de plant    wat planten voelen en hoe ze met ons communiceren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.