Cuijpers, Raymond - Kunstenaar op Kaalheide

Schrijver:
Titel: Kunstenaar op Kaalheide
ISBN: 9789020406948
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Uitgeverij L.J. Veen 2004 9789020406948 Hard Gras bibliotheek no 2
Bijzonderheden: paperback 188pp. in goede staat, uitgebreide opdracht voorin
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Raymond Cuijpers (1973) is kunstenaar en schrijver. Op zijn website (www.xs4all.nl/~kick/rrjc.html) zijn schilderijen, tekeningen, verhalen en gedichten van hem terug te vinden. Maar ooit, in een niet zo ver verleden, begin jaren negentig, was Cuijpers bijna profvoetballer bij Roda JC. In zijn romandebuut 'Kunstenaar op Kaalheide' heeft hij die periode verwerkt. Op de voorkant staat een citaat van Henk Spaan: 'Als Remco Campert voetballer was geweest, had hij dit boek geschreven.' Dat lijkt enigszins overdreven, want als Campert voetballer was geweest, had hij geen tijd gehad om dit boek te schrijven. En Cuijpers vertelt nou net waarom hij geen profvoetballer is geworden, maar kunstenaar en schrijver. Dat doet hij in korte, sober geschreven scenes. Daarin komt het conflict waar het geheel op drijft - dat tussen de voetballer en de kunstenaar in de jonge man - niet helemaal uit de verf. Het is, alles bij elkaar, een sympathiek boek geworden. Maar wel, helaas, een wat oppervlakkig boek. Deel uit de 'Hard Gras Bibliotheek'; normale druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cuijpers, Raymond - Kunstenaar op Kaalheide

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.