Verhulst, F.C., Verheij, F. - Adolescentenpsychiatrie

Schrijver:
Titel: Adolescentenpsychiatrie
ISBN: 9789023234401
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gorcum
Bijzonderheden: 2000, 382pp, paperback, i.z.g.s.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De adolescentie neemt binnen het vakgebied van de kinder- en jeugdpsychiatrie een specifieke plaats in. Dit heeft te maken met de rol van de adolescentie als ontwikkelingsfase. De toenemende zelfstandigheid van de adolescent, de rol van seksualiteit, de cognitieve mogelijkheden en de toenemende invloed van de wijdere sociale omgeving en de school, maken dat psychiatrische stoornissen van de kinderleeftijd, zoals hyperactiviteit en agressief gedrag een andere vorm gaan aannemen. Bovendien is de adolescentie een fase waarin psychiatrische beelden als anorexia nervosa, schizofrenie en de bipolaire stoornis hun intrede doen. Psychiatrische stoornissen bij de adolescent die enerzijds volwassen is en anderzijds nog gezins- en schoolkind, vergen specifieke deskundigheid. De specifieke aspecten van de adolescentenpsychiatrie worden in dit boek belicht door Nederlandse deskundigen op dit terrein. In het boek wordt als leeftijdsbegrenzing van de adolescent de periode tussen 12 en18 jaar aangehouden, met uitlopers tot in de jong-volwassenheid.

De opbrengst gaat naar goede doelen; zie de website van Books 4 Life Eindhoven
Verder lezen

books4life 040 uit Eindhoven

Logo books4life 040

De opbrengst gaat naar goede doelen; zie de website van Books 4 Life Eindhoven.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verhulst, F.C., Verheij, F. - Adolescentenpsychiatrie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij books4life 040

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met books4life 040
  • Na uw bestelling ontvangen u en books4life 040 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van books4life 040 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • books4life 040 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.