Lalande, Jérôme - Abrégé d'astronomie

Schrijver:
Titel: Abrégé d'astronomie
Taal: Frans
Uitgever: Firmin Didot, Parijs, 1795
Bijzonderheden: Interessant oud werk over astronomie, 16 kopergravures
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Abrégé d'astronomie, par Jérôme Lalande. Seconde Edition Augmentée. Firmin Didot, Parijs, 1795."

Formaat 21 x 14 x 4 cm. Oospronkelijke grijspapieren omslag uit 1795, niet afgesneden. Enkele oude bibliotheekstempels op Franse titel en op achterzijde titelblad, niet storend. COMPLEET, en in goede staat voor zijn leeftijd, beetje stoffig.

Uitvoerig astronomisch werk: 420 bladzijden wetenschappelijke tekst plus 16 uitslaande kopergravures van astronomische instrumenten e.d. Dit "Abrégé" is een samenvatting van Lalandes driedelige "Traité d'astronomie" uit 1792 en was bedoeld om de astronomie te populariseren.

Jérôme Lalande (1738-1807) was een bekende Franse astronoom die op z'n twintigste al professioneel met astronomie bezig was en vóór z'n dertigste lid was van het Collège de France. In 1795 observeerde hij als eerste Neptunus. Op de maan is een krater naar hem genoemd, en in Frankrijk zelf heeft een lyceum zijn naam gekregen: lalande.ent.auvergnerhonealpes.fr/

Prijs 90 euro plus 10 euro voor aangetekende verzending Ned / Bel. Afhalen in Kalmthout is mogelijk.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lalande, Jérôme - Abrégé d'astronomie Lalande, Jérôme - Abrégé d'astronomie Lalande, Jérôme - Abrégé d'astronomie Lalande, Jérôme - Abrégé d'astronomie Lalande, Jérôme - Abrégé d'astronomie Lalande, Jérôme - Abrégé d'astronomie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.