Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

The Spicegirls - Girl power!

Schrijver:
Titel: Girl power!
ISBN: 9789055014637
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZTöH 's-Gravenhage !997 /The Spicegirls 905501463x 9789055014637
Bijzonderheden: paperback 77pp. als nieuw
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Girlpower staat voor: doen zoals je bent. Door dit imago rees de populariteit van de Engelse meidenband Spicegirls al snel de pan uit. In het (Nederlandstalige) boek wordt dat imago dan ook krachtig hoog gehouden. De pittige dames verafschuwen het advies 'doe het niet', bepalen zelf wat ze met welke vriendjes doen en gaan af en toe naar voetbalwedstrijden. 'Girlpower' bestaat uit interviews met alle meiden (ze krijgen alle vijf dezelfde vragen voorgeschoteld), de teksten van het eerste album, plus de verklaring hoe ze tot stand gekomen zijn, opmerkingen van de zangeressen over elkaar en wat algemene wetenswaardigheden. Het bevat veel kleurenfoto's, is vlot gelay-out en leest weg als een stripboek. Het boek zal, net zoals de cd's, door tieners verslonden worden. Vanaf ca. 12 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

The Spicegirls - Girl power!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.