Broek, Peter de .. Met zwart wit illustraties van Verdi - lim

Schrijver:
Titel: limericks er was eens een man in Cairo ... Limericks verzameld en bekeken door Peter de Broek
Taal: Nederlands
Uitgever: Skarabee Uitgeverij te Laren uit 1969
Bijzonderheden: Paperback 20x12 formaat 104 pagina's slappe kaft
Prijs: € 8,25
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info: Peter de Broek , de samensteller en inleider van deze bundel werd geboren op 31 1907 in het Groningse Wedde , maar bezocht de Lagere school in het nabijgelegen Bellingwolde

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broek, Peter de .. Met zwart wit illustraties van Verdi - limericks er was eens een man in Cairo ... Limericks verzameld en bekeken door Peter de Broek Broek, Peter de .. Met zwart wit illustraties van Verdi - limericks er was eens een man in Cairo ... Limericks verzameld en bekeken door Peter de Broek Broek, Peter de .. Met zwart wit illustraties van Verdi - limericks er was eens een man in Cairo ... Limericks verzameld en bekeken door Peter de Broek Broek, Peter de .. Met zwart wit illustraties van Verdi - limericks er was eens een man in Cairo ... Limericks verzameld en bekeken door Peter de Broek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.