Jenny Rodwell - Atelier Cantecleer - Pastel

Schrijver:
Titel: Atelier Cantecleer - Pastel
ISBN: 9789021320243
Uitgever: Cantecleer 1e druk 1993 902132024X 9789021320243
Bijzonderheden: grote paperback 95 pp. zeer goed, duidelijkevoorbeelden met pastelkrijt
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een handboek voor het gebruik van pastelkrijt. Rode draad bij de uitleg is het schilderend gebruiken van dit tekenmateriaal. Dit theoretische uitgangspunt heeft inderdaad verrassende gevolgen voor wat de handen doen. De tekst is helder en eenvoudig. Behalve informatie over techniek en materiaal ook theorie over kleur, compositie en onderwerpskeuze. Hierdoor en door de opzet - uitleg steeds gevolgd door een praktisch voorbeeld - geschikt voor de beginnende hobbyist. Het hoofdstuk over het vervaardigen van pastels doet in dit geval overbodig aan. De mooie illustraties, grote duidelijke foto's in kleur, zijn uitnodigend. Voor de gevorderde pastelschilder geeft het boek tot slot verschillende andere mogelijkheden voor pastel.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jenny Rodwell - Atelier Cantecleer - Pastel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.