Emma Becker - Mr

Schrijver:
Titel: Mr
ISBN: 9789023468387
Uitgever: Paperback, in goede staat.
Bijzonderheden: De Bezige Bij, 2012 (1e druk NL), 378 blz.
Prijs: € 4,99
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:

Boek2 uit Maarssen

Logo Boek2

SNELLE VERZENDING (op di-wo-do-vrij). Meerdere boeken tegelijk? Geen probleem! U betaalt maar 1x portokosten tot max. EUR 6,75 NL (ongeacht het aantal boeken dat u achter elkaar bestelt) en naar BELGIE EUR 10,00. Op verzoek (bij opmerking of stel een vraag) kan een boek worden afgehaald in Maarssen. Kantoortijden Di-Vr: 10.00-17.30 UUR (LET OP: schoolvakanties afwijkend). TELEFOON 0654-380560. Onze post wordt om 15.00 uur opgehaald, bestellingen die te laat binnenkomen worden de volgende dag verwerkt. Boek2 Antiquariaat, Herenweg 24 - III, 3602 AP MAARSEN nabij UTRECHT. [GEEN MAIL ONTVANGEN? GELIEVE SPAM te CHECKEN]
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Emma Becker - Mr

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek2
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.