Adler,Sabine - Zwarte Weduwen

Schrijver:
Titel: Zwarte Weduwen
ISBN: 9789085196754
Taal: Nederlands
Uitgever: Briljant Books
Bijzonderheden: 2005,287pp,paperback,zeer goede staat
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
2204
Adler,Sabine
Zwarte Weduwen
De 19-jarige Raisa ziet tot haar ontsteltenis op televisie dat haar twee zusters Medina en Hejda betrokken zijn bij het gijzelingsdrama in het Muziektheater in Moskou.Meerdere gijzelnemers die het theater bezet hielden bestaan uit zwaar gesluierde vrouwen.Het commando van de Zwarte Weduwen.
Uitgever Briljant Books
Paperback
287pp
Zeer goede staat
2005
Verder lezen

Marzan Books uit Zandeweer

Logo Marzan Books

Marzan Books and records werkt uitsluitend per postorder Afhalen is natuurlijk mogelijk op afspraak Ook kunt u boeken en Lp's vinden op http://www.marzanbooksandrecords.nl Verzending Binnen Nederland 6.25 euro Verzending naar België 7,50 euro Wilt u een partij boeken aan ons verkopen doe dit dan via de link een vraag

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adler,Sabine - Zwarte Weduwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Marzan Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Marzan Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Marzan Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Marzan Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Marzan Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.