Gregie De Maeyer & Karel Meersman - Ach,

Schrijver:
Titel: Ach,
ISBN: 9789065657459
Taal: Nederlands
Uitgever: Davidsfonds, 1996.9789065657459
Bijzonderheden: geb. hardcover in rood linnen met omslag 67pp, omslag gebruikssporen boek als nieuw
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In de etalage van de bakker ruziën zijn koopwaren in "broods, koeks en taarts" wie er verkocht zal worden. Maarten en zijn oppas Maria kiezen het brood, twee chocoladen (!) beren en de marsepeinen clown. Maria wil alles opeten, daarom vlucht Maarten. Maar de beren smelten onder zijn hemd, en "Ach" (titel), al begrijpt Maarten de clown, ook die wordt gegeten. De discussies in directe schrijfstijl bevatten veel herhalingen: "Of voor de poes". "Of de paarden". "Of de krokodillen" enz. (21). De toon lijkt dreigend als Maries "lekkere" honger verder strekt, en ze zegt: "Marie, die zoveel van je houdt. Die jou lust. Rauw!". De suggestieve, naturalistische prenten in gedempte kleuren vanuit lage niveaus (o.a. de etalage, toonbank, grond) versterken dat effect. De laatste plaat toont het clownshoofd op Maartens tong, de kijker ziet tussen Maartens tanden door de lucht en het gras. De dikke, zwart omlijnde tekeningen tussen de tekstblokken zijn luchtiger, schetsmatiger. Mooie uitvoering: cremekleurig dik, ingenaaid papier, duidelijke letter, roodlinnen band met goud opdruk, auberginekleurig stofomslag waarop de omkaderde clown in Maartens mond. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gregie De Maeyer & Karel Meersman - Ach,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.