Mulder, Etty & Ester, Hans (red.) - De schone waarheid en de st

Schrijver:
Titel: De schone waarheid en de steen der dwazen. Transartistieke studies.
ISBN: 9789026314414
Uitgever: Ambo Baarn 1996.9789026314414
Bijzonderheden: paperback 270pp. in uitstekende staat
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Overeenkomstig de uitgangspunten van de vakgroep Algemene Kunstwetenschappen, die gefundeerd zijn in het zoeken naar interdisciplinaire en transartistieke verbindingen tussen de kunsten, hebben tweeentwintig auteurs zich onder redactie van Etty Mulder en Hans Ester te zamen gericht op een brede scala van grensoverschijdende kunstbenaderingen. De gelaagdheid van betekenis van het artistieke object vormt een rode draad in deze studies, waarin steeds, aan de hand van de gekozen thema's, het raakvlak tussen verschillende kunstdisciplines centraal staat. Vanuit deze strikte maar ook veelomvattende gezichtshoek is in de twintig teksten een rijk genuanceerd beeld gecomponeerd, dat kan worden opgevat als representatief voor moderne integratieve beoefening van kunstwetenschap. Aan de orde zijn kathedralen, geheime tuinen, het aurabegrip, maar - aan de hand van vooraantstaande kunstenaars als John Keats, Samuel Beckett, Italo Calvino en Luciano Berio, Marguerite Duras en Johann Sebastian Bach, P
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.