Redactie: Rob van Eijck, Kees de Bree, Hans van den Boom, Har Brok, H

Schrijver:
Titel: Stripschrift jaargang 1982 (8 losse nummers = het dubbelnummer 162/163 ontbreekt)
Taal: Nederlands
Uitgever: Stripschap/Vonk
Bijzonderheden: In elke aflevering complete stripverhalen, interviews, advertenties en info. Zie de volledige beschrijving bij Meer Info (zie ook de foto's)
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Alle nummers verkeren in zeer goede staat.

nr. 156 t/m 166 (het dubbelnummer 162/163 ontbreekt)
o.a. Gillon, Christin, strip: Stars, de rockers van Frank Margerin, Cosey, Raymond Redding, strip: de man met de telefoon van Margerin/Dionnet, Harvey Kurtzman, strip: lijk op de Imjin, Lezers over Parodie en Plagiaat, Boekbesprekingen, campus crazy comix, de balloen, rhaa lovely, stripblad Titanic, gimenez Los professionales De mop van de chef, engelse stripweekbladen, Crumb's sketchbook, francois bourgeon, marten toonder, strip:sterren stralen in Hollywood van Christin en mezi, Mezieres, Eric Schreurs, Paul Teng, Dick Briel, Red Rat,
Verder lezen

Keetje uit Nieuwveen

Logo Keetje

Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd. Zendingen normaal dagelijks maar ivm Corona 3x per week.
Alle boeken zijn verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,50
Pakketpost:
DPD (naar pick-up parcelshop) tot 20 kg € 5,00
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,00
PostNL tot 10 kilo: € 6,75
Verzekerd verzenden € 8,45
Tarieven België
DPD tot 20 kg € 6,70 (naar afhaalpunt € 6,00)

U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Redactie: Rob van Eijck,  Kees de Bree, Hans van den Boom, Har Brok, Hans Frederiks, Wim van Helden, Jac Drewes, Peter de Raaf - Stripschrift jaargang 1982 (8 losse nummers = het dubbelnummer 162/163 ontbreekt) Redactie: Rob van Eijck,  Kees de Bree, Hans van den Boom, Har Brok, Hans Frederiks, Wim van Helden, Jac Drewes, Peter de Raaf - Stripschrift jaargang 1982 (8 losse nummers = het dubbelnummer 162/163 ontbreekt) Redactie: Rob van Eijck,  Kees de Bree, Hans van den Boom, Har Brok, Hans Frederiks, Wim van Helden, Jac Drewes, Peter de Raaf - Stripschrift jaargang 1982 (8 losse nummers = het dubbelnummer 162/163 ontbreekt)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Keetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Keetje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Keetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Keetje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Keetje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.