Goudman-Cupido, F. - Vertalen in papier / druk 1

Schrijver:
Titel: Vertalen in papier / druk 1
ISBN: 9789090217307
Taal: Nederlands
Uitgever: Goudman-Cupido, F.
Bijzonderheden: 2007, 248pp, Gebonden. Nieuw en ongelezen boek.
Prijs: € 25,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is het resultaat van een jarenlang onderzoek naar de (technische) mogelijkheden en onmogelijkheden van het papierknippen, samengevat in 248 pagina's met mijn onderzoeksverhaal, anekdotes, en ruim 1000 verschillende, in de loop van 50 jaar zelfgemaakte knipsel, schetsen en foto's

Recensie;
Vanuit haar achtergrond als grafisch ontwerper staat bij de auteur het ontwerpen en bedenken van knipsels voor papierknippen meer centraal dan het knippen zelf. Ze knipt uit een stuk wit of zwart papier, al dan niet gevouwen, waarmee ze bijzondere grafische effecten weet te creeren. Jarenlang deed ze onderzoek naar wat je met een schaar en een stuk papier kunt doen. Het resultaat ervan is dit boek, met daarin ruim duizend knipsels in het bekende zwart-wit, waarin het denkwerk voorafgaand aan het knippen zelf centraal staat. Het boek is voor kijkers en voor echte knippers. Met aandacht voor het proces van het ontwerpen, de basistechnieken, haar bedenklessen om anderen te helpen bij het proces van ontwerpen en vele speciale effecten, waaronder het knippen van letters en woorden. Een pracht van een handboek met een handicap, namelijk het vrijwel ontbreken van patronen. Met afsluitend een verklarende woordenlijst.
Verder lezen

Aap, Noot, Mies. uit Utrecht

particulier

Logo Aap, Noot, Mies.

Leveringsvoorwaarden:
WIJ VERZENDEN ALLEEN BINNEN NEDERLAND
en alleen via postNL. Verzendkosten zijn voor de koper.
Na bestellen krijgt u een bevestiging en daarna een e-mail met de totaalprijs en de betaal gegevens.
Zodra het geld bij ons binnen is sturen wij u de boeken en krijgt u daarover een berichtje van ons. ( met de track & Trace code )
Bij boeken die te groot voor de brievenbus zijn verzenden we via pakketpost van PostNL

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Goudman-Cupido, F. - Vertalen in papier / druk 1 Goudman-Cupido, F. - Vertalen in papier / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aap, Noot, Mies.

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aap, Noot, Mies.
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aap, Noot, Mies. een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aap, Noot, Mies. vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aap, Noot, Mies. kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.