Mussolini, Benito - Claudia Particella / De liefde van een kard

Schrijver:
Titel: Claudia Particella / De liefde van een kardinaal
Taal: Nederlands
Uitgever: Scheltens & Giltay
Bijzonderheden: In goede staat. 224 pp. Voor Nederland bewerkt door P. Raëskin. Incl. voorwoord van Hiram Motherwell.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
VOORWOORD (deels)

In 1909 was de 26-jarige Benito Mussolini secretaris van de Socialistische Kamer van Arbeid, het hoofdbureau der vakvereenigingen te Trente (dat toen nog tot Oostenrijk behoorde). Hij verdiende een salaris van 24 dollar per maand, dat hij echter door het geven van Fransche lessen wist te verbeteren. Als secretaris moest hij tevens Cesare Battisti bij de uitgave van Il Popolo, het partijorgaan der Italiaansche Socialisten te Trente, alsmede bij die van het wekelijksche supplement La Vita Trentina behulpzaam zijn; zoo was hem de verzorging der wekelijksche feuilleton in dit laatste blad opgedragen.
Een dezer feuilletons, welke in vervolgnummers verscheen, luidde: Claudia Particella, 'l Amante del Cardinale; Grande Romanzo dei Tempi der Cardinale Emunuel Madruzzo, welken roman wij hier voor 't eerst in het Hollandsch publiceeren.

Enkele vochtvlekjes op bladsnede en enkele pagina's, verder in zeer goede staat.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

***Een deel van de opbrengst van Feestboek gaat naar goede doelen*** ***Bij Feestboek is het mogelijk om uw bestelling als cadeau te verzenden*** *** Het volledige aanbod van Feestboek vindt u op: http://feestboek.boekwinkeltjes.nl *** Literatuur * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mussolini, Benito - Claudia Particella / De liefde van een kardinaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.