Wichers, Roelf - Verhalen van Roelf Wichers

Schrijver:
Titel: Verhalen van Roelf Wichers
ISBN: 9789492185587
Taal: Nederlands
Uitgever: Daan en Arda Vossebeld-Dijkhuizen (in eigen beheer)
Bijzonderheden: 28-06-2017 (NIEUW), 196 pagina's, hardcover (genaaid gebonden)
Beschikbaar: 6 exemplaren
Prijs: € 27,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De in 2017 92-jarige Roelf Wichers uit Nieuw-Zeeland heeft in zijn leven veel meegemaakt. Over veel gebeurtenissen heeft hij geschreven.
Roelf is in 1925 in Vriezenveen geboren. Op 22-jarige leeftijd werd hij voor enkele jaren uitgezonden naar Nederlands-Indië. Die periode heeft grote indruk op hem gemaakt.
Terug in Nederland kon hij zijn draai niet meer vinden. Hij gaf zich op als vrijwilliger ter versterking van het Nederlandse leger in toenmalig Nederlands-Nieuw-Guinea.
Van daaruit vertrok hij in 1955 naar Nieuw-Zeeland, waar hij een nieuw bestaan als boer Ralph Wichers opbouwde.
In 63 verhalen vertelt hij over gebeurtenissen nu en uit het verleden. 12 verhalen zijn in het Vriezenveense dialect (het "Vjeans", met Nederlandse vertaling) geschreven.
De meeste verhalen zijn bewerkingen van eerder verschenen artikelen uit De Vriezenveense Courant, De Twenterand Courant en Waver 't Vjenne. In het boek zijn veel afbeeldingen opgenomen.
Omdat Roelf een goede en scherpe waarnemer is en subtiele humor gebruikt, zijn de verhalen interessant voor zowel de oudere generatie als voor jonge mensen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wichers, Roelf - Verhalen van Roelf Wichers Wichers, Roelf - Verhalen van Roelf Wichers Wichers, Roelf - Verhalen van Roelf Wichers Wichers, Roelf - Verhalen van Roelf Wichers Wichers, Roelf - Verhalen van Roelf Wichers Wichers, Roelf - Verhalen van Roelf Wichers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenwand

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenwand
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenwand een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenwand vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenwand kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.