C. Wagenvoorde/G.J. Hekkert - Kwaliteitsbeheersing meerkleuren

Schrijver:
Titel: Kwaliteitsbeheersing meerkleuren offsetdrukken. Voorwaarden voor kopie en druk.
ISBN: 9789060175255
Uitgever: GOC / Gaade, 3e druk 1989 9789060175255
Bijzonderheden: geb. hardcover 124pp. in goede staat, geillustreerd
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Meerkleuren offset-druk is reeds lang geen probleem meer, maar de kwaliteit laat nog wel eens te wensen over. Toch zal elke drukker graag garant staan voor een kwaliteit die is afgestemd op de wensen van de klant. De term 'kwaliteitsbeheersing' in de titel geeft aan dat het gehele proces dient te worden afgestemd op het bereiken van een bepaalde, van te voren vastgestelde, norm. Dit boek is samengesteld door medewerkers van het Grafisch Opleidings Centrum (GOC) en is een verantwoorde bewerking van een oorspronkelijk Duits boek en cursusmateriaal. Hoewel het K-element van de Fogra/PMS-strip in de praktijk is vervangen door Ugra-strip, is de tekst nog gebaseerd op de eerste. Wel is ook de Ugra-teststrip toegevoegd (blz. 42). Het resultaat is hetzelfde. Beoordeeld worden de kwaliteit van het model, van de drukplaat en van het eindresultaat, alsmede het meten met densitometers. Besproken worden voorts de materialen en de machine-afstelling. Besloten wordt met een zevental testen, en er wordt aandacht geschonken aan het probleem van het doubleren. Alfabetisch register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Wagenvoorde/G.J. Hekkert - Kwaliteitsbeheersing meerkleuren offsetdrukken. Voorwaarden voor kopie en druk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.