Gerrit van der Zwaan - Zwaan, Gerrit van der-De eenvoudigen (ni

Schrijver:
Titel: Zwaan, Gerrit van der-De eenvoudigen (nieuw)
ISBN: 9789088970214
Uitgever:
Bijzonderheden: De eenvoudigen-Geloofsgetuigen op de Noordwest-Veluwe van Gerrit van der Zwaan is een verzameling persoonlijke getuigenissen. Veertien verhalen van mensen op de Noordwest-Veluwe die tijdens hun leven getuigden van het werk van God. Een theoloog, ...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De eenvoudigen-Geloofsgetuigen op de Noordwest-Veluwe van Gerrit van der Zwaan is een verzameling persoonlijke getuigenissen.
Veertien verhalen van mensen op de Noordwest-Veluwe die tijdens hun leven getuigden van het werk van God. Een theoloog, een gemeentesecretaris, een huisvrouw en een fabrieksarbeider: maatschappelijk gezien eenvoudige personen. Toch kunnen wij veel van hen leren.  
Hun geloofsbeleving was radicaal en verfrissend. Dwars door alle moeite en strijd heen leefden ze uit en door Gods Woord, in eenvoudige en kinderlijke afhankelijkheid. Ontvangen en geboren als zondaren ervoeren ze dat ze mochten leven uit Gods liefde en genade dankzij het verzoenende werk van Jezus Christus. Wat zou het een wonder zijn als dat geloofsleven ook in onze tijd ervaren mag worden. De Heere gaat door met Zijn werk zo lang de zon en maan schijnen.  
'De eenvoudigen - geloofsgetuigenissen op de Noordwest-Veluwe' bevat meer dan 100 foto's en illustraties, waarvan vele nog niet eerder werden getoond. Tevens laat het een boeiend, historisch beeld zien van het ontstaan van het geestelijk leven op de Noordwest-Veluwe in de periode 750-2000.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerrit van der Zwaan - Zwaan, Gerrit van der-De eenvoudigen (nieuw)