Ross Campbell en Gary Chapman - Campbell, Ross en Chapman, Gary

Schrijver:
Titel: Campbell, Ross en Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van kinderen (nieuw)
ISBN: 9789063537029
Uitgever:
Bijzonderheden: De vijf talen van de liefde van kinderen van Ross Campbell en Gary Chapman is een heel praktisch boek over het liefhebben van je kind. Daarnaast staan in dit boek veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je zoon of dochter. Elk mens, en...
Prijs: € 16,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De vijf talen van de liefde van kinderen van Ross Campbell en Gary Chapman is een heel praktisch boek over het liefhebben van je kind. Daarnaast staan in dit boek veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je zoon of dochter.
Elk mens, en dus ook ieder kind, heeft een eerste liefdestaal: de manier waarop hij of zij (ouderlijke) liefde het best verstaat. Soms spreken onze kinderen een liefdestaal die wij op het eerste gezicht niet helemaal verstaan. Aan de andere kant: onze kinderen begrijpen ons ook niet altijd even goed. Iedere ouder wil graag dat zijn kind zich geliefd en zeker voelt, maar uitspraken als 'Je weet best hoeveel ik van je houd' zijn niet altijd voldoende overtuigend.
In De vijf talen van de liefde van kinderen laten Gary Chapman en Ross Campbell zien hoe je de eerste liefdestaal van je kind kunt herkennen en toepassen. Door de juiste liefdestaal te spreken, namelijk de taal die jouw kind het beste verstaat, kun je je zoon of dochter helpen je liefde te ervaren.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ross Campbell en Gary Chapman - Campbell, Ross en Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van kinderen (nieuw)