Finkielkraut, Alain - Ondankbaarheid Een gesprek over onze t

Schrijver:
Titel: Ondankbaarheid Een gesprek over onze tijd.
ISBN: 9789025495671
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2000 / paperback / 191 pag. / 230 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Ooit maakte de Franse cultuurcriticus (1949) met enkele andere jonge, gewezen ultralinkse filosofen furore als een der Nieuwe Filosofen; inmiddels gedraagt hij zich soms als woordvoerder van het geweten der mensheid. Wie zijn werk niet gevolgd heeft - in het Nederlands verschenen eerder vier boeken in vertaling - vindt in deze monologen, met als gesprekpartner een vriend uit Quebec, ettelijke van zijn onderwerpen behandeld. Dat van de kleine landen in de opmerkingen over de Balkan (hij steunde al vroeg de onafhankelijkheid van Kroatië), Israël, Quebec (waar het Frans inzet van politieke strijd is) en de versnippering van het wetenschappelijk onderzoek in 'studies' door betrokken belangengroepen. De titel slaat op de verheerlijking van het heden waarbij het verleden wordt doorgestreept. Bewust neemt de auteur het program van het conservatisme - verdediging van het erfgoed tegen de radicale democratie - over als leidraad voor de kritische intellectueel. Hij schuwt grote woorden niet, gaat zich nogal eens te buiten aan erg algemene redeneringen, als hij al niet de hele wereld meent te moeten waarschuwen.
Verder lezen

Koos Tak uit Zevenaar

Logo Koos Tak

Veel literatuur, filosofie, kunst en wetenschap voor den mensch. VERBA VOLENT, SCRIPTA MANENT (woorden vervliegen, het geschreven woord blijft) Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: van 100 tot 350 gram: € 3,48 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,35 Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLANDt: van 100 tot 350 gram: € 8,70 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80 (met Track&Trace € 13,00)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Finkielkraut, Alain - Ondankbaarheid  Een gesprek over onze tijd. Finkielkraut, Alain - Ondankbaarheid  Een gesprek over onze tijd. Finkielkraut, Alain - Ondankbaarheid  Een gesprek over onze tijd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Koos Tak
 • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Koos Tak kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.