Toxopeus, Helen en Henk van Arkel - Een @nder soort geld. Helpt

Schrijver:
Titel: Een @nder soort geld. Helpt economie, milieu en euro.
ISBN: 9789062245314
Taal: Nederlands
Uitgever: STRO, Utrecht / Uitgeverij Jan van Arkel, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2014, 290 + 61 blz. Met een index.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Keerdruk met : Naar een @nder soort geld. Met uw hulp nu de doorbraak. Door Henk van Arkel. 61 blz.

Social Trade Organisation begon in de jaren zeventig als Aktie Strohalm, gericht op milieubewustzijn, maar ontdekte gaandeweg de cruciale rol van geld bij veel problemen in onze maatschappij en ging alternatieven ontwikkelen voor het gangbare geldsysteem. In het eerste deel van dit boek voeren de schrijfster, econome, en STRO-directeur Henk van Arkel een serie gesprekken over de eenzijdigheid van de gangbare opvattingen over geld, de problemen die erdoor ontstaan zoals de noodzaak tot continue groei in plaats van een economie van het genoeg, en de ontwikkeling van alternatieven voor de huidige rol van banken en financiële markten, waar STRO zich voor inzet en goede resultaten mee boekt. Waar het vertrekpunt van auteur en directeur volstrekt verschilt, verandert de auteur gaandeweg van mening door verbreding van inzicht. In het tweede deel van dit boek (uitgevoerd als keerdruk) beschrijft Van Arkel de stand van zaken van het Social Trade Credit Circuit en het gebruik van het daarbij passende softwarepakket Cyclos, in Nederland en daarbuiten. Een goed toegankelijk boek over hoe duurzamer met geld om te gaan.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toxopeus, Helen en Henk van Arkel - Een @nder soort geld. Helpt economie, milieu en euro.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.