Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Coen van der Kroon - Urine een Bron van Gezondheid . ( Geschie

Schrijver:
Titel: Urine een Bron van Gezondheid . ( Geschiedenis en toepassing van Urinetherapie
ISBN: 9789069633022
Uitgever: Altamira, 1993
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 224 pag., ISBN 9789069633022
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Het drinken van urine is gezond en versterkend. De auteur, en velen met hem, drinkt dagelijks zijn ochtendurine en wordt door velen natuurlijk als 'prettig gestoord' gezien. Deze middeleeuws aandoende therapie kent echter een rijke historie en een goede wetenschappelijke onderbouwing. Als medicijn en therapie wordt zij in het westen als kwakzalvers bestempeld, in andere delen van de wereld worden er congressen gehouden en zijn er bloeiende praktijken die deze therapie toepassen.
De auteur kwam ruim vijf jaar geleden in aanraking met urinetherapie en heeft zich sindsdien verdiept in deze opmerkelijke traditie. Hij bezocht over de gehele wereld de meest ervaren en bekende urinetherapeuten, deed literatuuronderzoek en vulde zo zijn eigen ervaringen en kennis aan. Hij verscheen vele malen op de televisie, gaf diverse radiointerviews en geeft momenteel lezingen en advies over en begeleiding bij het toepassen van urinetherapie.
Urine, we hebben er elke dag mee te maken, maar zijn er allemaal vies van. Schrijver wil ons overtuigen van het feit dat van de urinetherapie, waarbij menselijke urine gebruikt wordt, in veel gevallen een heilzame werking uitgaat. Hij ontdekte in India uit eigen ervaring dat uitwendige behandeling wonderen deed en heeft een studie van medicinaal gebruik van urine gemaakt. Na een inleiding volgen gebruik en geschiedenis van de therapie in diverse landen en kulturen, vroeger en nu. Vervolgens worden toepassingen behandeld zowel voor in- als uitwendig gebruik. Tot slot enkele verklaringen en genezingsverhalen van therapeuten en patiƫnten zelf, gevolgd door Indiase spreuken. Het boek is geschreven door een ervaringsdeskundige en is bedoeld voor de leek die op eigen verantwoording met de therapie wil werken. Dit boek is eenvoudig geschreven, bevat diverse tekeningen en foto's. Bevat literatuurlijst en twee registers.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coen van der Kroon - Urine  een Bron van Gezondheid . ( Geschiedenis en toepassing van Urinetherapie